Ventilatie

Goede ventillatie zorgt voor betere prestaties...

Ventilatie is een algemeen begrip, waarachter een scala aan technieken schuilgaat. Ventilatie van woon- en werkruimten is van onderschat belang. Het verhoogt niet alleen het comfort en de behaaglijkheid, maar het draagt tevens bij aan onze gezondheid en prestaties. Denk hierbij tevens aan mensen die al belast zijn met ademhalingsproblemen, zoals astma patiënten. Ook het aantal mensen met een allergische reactie neemt schrikbarend toe. 

Ventilatie is tevens van groot belang in openbare gebouwen, kinderdagverblijven, en gezondheidsinstellingen. In de pers lezen we bovendien in toenemende mate de protesten over het meeroken in horecabedrijven. 
Vanzelfsprekend zijn wij tevens in staat om de ventilatie en temperatuurregeling van gevoelige ruimten te optimaliseren. Denk hierbij aan serverruimten en cleanrooms. 

Het rendement van ventilatie in de agrarische sector

Niet alleen voor mensen, ook voor dieren is een goed geconditioneerde ruimte van groot belang. Het welbevinden van een veestapel zorgt ook voor hogere rendementen. Onder de knop Agrarisch bedrijf treft u meer informatie aan over de dienstverlening van Bouwheer Installatie betreffende dit onderwerp. 
Warmte-terugwin-installaties van NorthAir zorgen voor een effectieve ventilatie terwijl de lucht die hiervoor in de plaats komt weer verwarmd wordt door de uitgeblazen lucht. Een rendement van meer dan 90% is hierbij zeer goed mogelijk. 
Neem contact met ons op en wij inventariseren zorgvuldig uw wensen, waarna wij een plan opstellen, voorzien van een duidelijke offerte.

Stek-erkend bedrijf

Bouwheer is een STEK-erkend bedrijf. Dit houdt in dat alle machines en materialen voldoen aan de laatste normen.

Uitgelicht: Bespaar op energie!

Zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke besparing. Neem contact met ons op voor een berekening van uw besparing