Loodgieterwerk

Bouwheer staat voor jong en dynamisch...
 
Wij combineren moderne technieken met ambachtelijk vakmanschap. Of het gaat om het repareren van een kraan, of de aanleg van een complete cv-installatie, u kunt op ons rekenen. Als VNI-bedrijf voldoen wij aan strenge eisen en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Daarom: met 'n VNI Loodgieters- en Installatiebedrijf haalt u zekerheid in huis.
 
Gas
Gas is een nuttige en schone brandstof dat voor meerdere toepassingen wordt gebruikt. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat de gasinstallaties veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd. Als erkend installatiebedrijf verzorgen wij dan ook graag het ontwerp en de aanleg van kleine en grote gastechnische installaties. Zowel voor woningbouw als ook in de utiliteitsbouw. Om de juiste einddruk en diameters te bepalen voor gasinstallaties worden door ons worden door ons geavanceerde computerprogramma’s gebruikt. Afhankelijk of het binnen of buitenleidingen betreft wordt gekozen voor staal, koper of kunststof. Voor het in gebruik stellen van een installatie wordt deze eerst op gasdichtheid afgeperst om zo de kwaliteit van de installatie te kunnen garanderen. Wij installeren gasinstallaties voor:
 
  • Centrale verwarmingsinstallaties
  • Lokale verwarmingsinstallaties
  • Hetelucht verwarming
  • Warmwatervoorzieningen
  • Keukenaansluitingen
  • Waterleiding
Warm water is in een woonomgeving niet meer weg te denken. Bedenk hoe vaak in de keuken de warmwaterkraan wordt geopend. Tevens is voor het bad- en douchecomfort een goede warmwatervoorziening onontbeerlijk.
 
Warmwatervoorzieningen
De keuze in de soorten warmwatervoorzieningen is ruim en kan volledig worden afgestemd op uw eisen. Het ontwerp, begroting, aanleggen, uitbreiden en het onderhoud van sanitair en drinkwaterinstallaties wordt door ons vakkundig verzorgd. Legionella nemen wij zeer serieus, wij houden al bij het ontwerpen en aanleggen rekening met het legionella gevaar. In samenwerking met de waterleidingbedrijven kunnen wij de kwaliteit van het water garanderen.
 
Lood en zinkwerk
Lood en zink zijn duurzame metalen die jaren meegaan zonder onderhoud. Natuurlijk is het hierbij van belang dat deze materialen vakkundig worden aangebracht. Een heus ambacht, al ruim 100 jaar onveranderd. Ervaring en vakmanschap zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij maken compleet nieuwe zinken goten en herstellen beschadigde goten. Voor al uw zinkwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Een opsomming:
 
- Luifels
- Dakkapellen
- Zijwangen
- Kilgoten
- Roeven daken
- Felsdaken
 
Tevens herstellen en vernieuwen wij lood om schoorstenen en in opgaande gevels.
Riolering
Bouwheer Installatie zorgt tevens voor de aanleg van uw riolering. Als gediplomeerd rioolspecialist kunnen wij u goed en vakkundig van dienst zijn.
 
Riolering is zo vanzelfsprekend en onzichtbaar dat je er eigenlijk niet bij stilstaat. Tot er problemen ontstaan. Zoals een verstopping, een lekkage of stank. Dan is het goed om te weten dat Bouwheer Installatie 24 uur per dag voor u klaar staat.
 
Neem contact met ons op voor reparatie, ontstoppen, nieuwe aanleg of voor een vakkundig advies.
 

Uitgelicht: Bespaar op energie!

Zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke besparing. Neem contact met ons op voor een berekening van uw besparing