Duurzaam

 Duurzaam is en blijft belangrijk...
 
Natuurlijk is duurzaamheid tegenwoordig erg belangrijk daarom besteden wij daar ook veel aandacht aan.
Bij duurzaam draait het om evenwicht tussen het milieu, de mensen en de economie. (PPP)
  • planet (milieu)
  • people (mensen)
  • profit (economie)
Installatietechniek Bouwheer is voorbereid op deze ontwikkeling door het toepassen van duurzame technieken als Warmtepompen, LED verlichting, Zonnepanelen etc.
 
Warmtepomp:
Een warmtepomp kan zowel verwarmen als koelen. Tijdens het stookseizoen wordt het CV-water opgewarmd door de warmtepomp en in de zomer word het CV-water gekoeld door de warmtepomp, hierdoor onstaat een hoog comfort en u bespaart maar liefst 30 tot 60% op uw energiekosten. Het gebruik hiervan is ook milieuvriendelijk.
 
LED verlichting:
LED lampen zijn bijzonder zuinig en gaan erg lang mee. Ze zijn relatief duur in de aanschaf maar gaan ongeveer 50x langer mee dan een gewone gloeilamp. Dus de inverstering in deze lichtbron verdient zichzelf al snel terug. 
 
Zonnepanelen:
Als er iets is dat bij duurzaam hoort zijn het wel zonnenpanelen. Zonne-energie is gratis, raakt nooit op en heeft geen nadelige gevolgen voor het milieu.
 
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw eigen schone energie op te wekken, te douchen met 'zonnewarm water', of om te besparen op uw eigen energierekening ? Neem dan ook eens een kijkje op de volgende website, www.solarinstal.nl
 
 

Uitgelicht: Bespaar op energie!

Zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke besparing. Neem contact met ons op voor een berekening van uw besparing